TT- Trege Tone! Sorry!

Hei'sann! Eg må berre først beklage at eg har vore så treg i det siste. Har vore hektiske tider, dans, konserta osv. Men no e eg tilbake, og eg skal prøve å ta litt etter Kristian, han e so flink t å svare alle sammen. Eg skal prøve :) Uansett, no e det Cha Cha Cha på meg. Latin igjen, og eg syns fortsatt det e vanskelig. Men likevel føle eg det e lettare enn Rumba og Samba- og det e bra! Eg og Tom har imponert stort denne veka, vært først på trening både lørdag og søndag, og vi snakka tidlig, faktisk 8 og 9 om morningen- noke eg e veldig stolt av :) Eg kjenne det blir ei hard veke dette her, ekje berre berre å få inn Cha Cha Walks, det e vanskelig. Men Bettan har klart det, Susann har klart det, Steffen har klart det, veldig mange har klart det! Så eg skal få det til! Basta bom. Just no e eg heime i sogndal, hadde konsert i Årdal i går, eg og Eva & The Heartmaker (idol-Eva). Det var ein veldig fin konsert, masse, masse folk, fullt faktisk. Sånne ting blir ein glad av, gjer kvardagen enda litt bedre :) So no sitte eg å hive i meg to rista skive med kokt skinke og majones, før eg skal fly avstad til Tigerstaden igjen! Back in O-town, rett på Dansefabrikken å pugge trinn. Terpe, terpe, terpe. Det må til. Til dei som lure på om Tom Erik fekk ildt når eg slo han sist sending, så ja, han fekk det :) Falle var nok ikkje heilt planlagt ;) Men Tom e ein ganske tøff gut, so han klara seg :p Sogndal rykke forresten ikkje opp, det e trist, men vi kan ikkje anna enn å prøve igjen neste år, da med eit enda sterkare mannskap. Gratulera til Rosenborg! :) Syns det e topp at dei vann egentlig. Til tross for at Tom e litt bitter for at Brann ikkje klarte det:) No skal eg ta ein kjapp dusj, så e skal eg suse til flyplassen. Snakkast snart!:) Hej då.


Kommentarer:
Postet av: Silje

Hei Tone. Bra du kom med nytt innlegg. Ble glad! Bra det var fullt på konserten da! hehe... Haar du ofte konserter?
Du har jo skillz i dansing, så cha cha cha går helt sikkert veldig bra=)
Stå på. Kos.

30.okt.2006 @ 13:50:28
Postet av: Stine

Lykke til med cha-cha aktige Jeg kan no som ikke du kan...trallala... nei det var visst can-can... Anyway...

Ålesund rykker opp, så du får heie på dem fra neste sesong, som et slags Sogndal-substitutt... :-)

30.okt.2006 @ 15:21:03
URL: http://sulalandet.blogspot.com
Postet av: Thomas

Jippiiiiii

Hyggelig å se at du blogger igjen. Lyke til på fredag.

Klem fra meg .O)

30.okt.2006 @ 16:20:02
Postet av: Siljejenta<3

Hei Tone

30.okt.2006 @ 16:24:52
Postet av: Siljejenta<3

Hei Tone

30.okt.2006 @ 16:26:06
Postet av: Tone Damli Aaberge

Hei Stine :)
Tusen takk for det, trur eg trenge det sårt på fredag. Ålesund e eit bra lag, men trur ikkje eg kan heie på dei ;) Men lykke til neste år! Skipp'o Hoj

30.okt.2006 @ 16:26:33
Postet av: Tone Damli Aaberge

Hei Silje! :)
Har ikkje så mange konserta no som skal vi danse drive på. Men litt blir det jo :) Håpa Cha Cha Cha går greit. Øve no.

30.okt.2006 @ 16:27:34
Postet av: Siljejenta<3

Hei Tone. Du er bare BEST og da mener jeg BEST! Jeg er din aller største fan, det går ikke ann å bli mere fan av noen enn jeg er av deg. Du er mitt aller største idol og jeg ser veldig opp til deg! Du synger som en engel, danser veldig bra, du er immari morsom haha:P og du er immari pen og søt. Min aller største drøm er å møte deg...ååå skulle ønske jeg gjorde det en gang. Jeg har hørt og hører veldig masse på cd-en din, og gleder meg veldig til den neste kommer ut=) Lykke til videre i "Skal vi danse?" jeg stemmer masse på deg=) Klemmer fra din aller største fan Silje

30.okt.2006 @ 16:51:40
Postet av: Tone Damli Aaberge

Hei Siljejenta

30.okt.2006 @ 17:48:30
Postet av: Tone Damli Aaberge

Hei Siljejenta

30.okt.2006 @ 17:49:54
Postet av: søøvnigBeRgEnS-RUSS

Hei du! Ville bare gratulere deg med en strålende innsats, du blitt utrolig flink! Det er faktisk første gang jeg tar turen innom her, men det var veldig artig å lese. Du skrev nedenfor her at du tror ikke det fins så alt for mange personer som syns bra om deg (noe i den duren) og at du er litt betenkt på om forandringene som har skjedd rundt deg i den senere tid er bra...jeg ville bare si at det er synd at de få patetiske idiotene som har noe negativt å si er de som gjør inntrykk hos deg, for jeg skal love deg at vi er ekstremt mange flere som synes det stikk motsatte..! Håper du er klar over hvor fantastisk du er, virkelig. Helt ufattelig:) Klem fra bergensjente

30.okt.2006 @ 18:36:32
Postet av: Jørgen

Grattis med Tango, Yeeha.. No må du slå til på dansingen! Husk at no skal often gå rett igjennom, vist du ikke vet det.Spør Tommen å si at vi hadde det med Geir Bakke. No må du klare å holde hode oppe å smile til publikum, jeg skal nemmelig være der:-D Stå på!
Skift motto:P Leik og morro, det må bli mer, jobb og kjedelig.. Lykke til, elsker dokkar(K)

30.okt.2006 @ 18:45:10
Postet av: sofie

hallo i luken Tone:)
Har du noen i kikkerten for tida da?
synes det er koselig at du tar deg tid til å svare litt her på bloggen!spesielt for småjentene som se så veldig opp til deg.du er liksom blitt hele norges (kule) storesøster du.klem fra meg(",)

30.okt.2006 @ 18:58:50
Postet av: Oslo Morra

Det er ofte jeg har tenkt om mamma at hun gjentar seg selv hele tiden! Selv om jeg nå i en mer "voksen" alder ser at alt hun sa var så rett som det kunne bli. Ettersom jeg har sett at det er kommet en del nye personer inn på bloggen din må jeg gå i mor sine fotspor og repeterer meg selv jeg også: Jeg kan rett og slett ikke, i min villeste fantasti, skjønne hva godt det kommer ut av å slenge dritt og spre rykter om deg Tone på bloggen din. Hva gjør de folka her inne i det hele tatt? Det må jo være noe POSITIVT med deg Tone som får dem til å bruke tiden sin her inne?;) Innen fredag er jeg tilbake i kalde Norge. Fryser bare ved tanken! Gleder meg til å se dere danse igjen. Cha Cha Cha mooooves fra Oslo Morra:)

30.okt.2006 @ 18:59:11
Postet av: Joar

Hei Tone!Fint at du tar deg tid til å svare i bloggen din. Synes du og Tom-Erik er utrolig flinke og dere passer perfekt som dansepar. Og hør på søøvnigBeRgEnS-RUSS og Oslo Morra , det er veldig mange som støtter deg.

30.okt.2006 @ 19:38:52
Postet av: Jente16

Hei Tone!
Jeg leste i [Mag], det intervjuet som var der! Du er så naturlig vakker du! Akkurat som en normal 18'åring! Det er bra du ikke prøver å være noe annet enn du egentlig er:D For du er helt super! Lykke til med alt i framtiden! Ønsker deg masse godt!

30.okt.2006 @ 20:14:18
Postet av: angelina

hvor mange søsken har du tone?

30.okt.2006 @ 20:24:41
Postet av: tassen

det ligger en konvolutt til deg på Deli De Luca...

30.okt.2006 @ 20:43:43
Postet av: Lene J

Halloen Tonemor! :) Gleder meg til å se deg danse cha cha cha på fredag. Blir nok like moro som alltid! :) Lykke til da... Snakkes! Tuddelu... ;)

30.okt.2006 @ 22:29:52
Postet av:

Hyggelig å høre fra deg igjen. Gratulerer med en bra gjennomført tango, dere var nydelige! Ser fram til fredag som vanlig,skal stemme på DERE!!!
Lykke til!
Hilsen Rogalending

30.okt.2006 @ 22:47:57
Postet av: Tone Damli Aaberge

*Jente16*
Eg prøver å vere med sjøl i allefall :) Koselig at du likte intervjuet.

*angelina*
Eg har to søsken. Are og Tale.

*Joar*
:) Prøve.

*OsloMorra*
Du e lika herle som alltid! :) Takk, takk og takk!!!

*Sofie*
Ingen spesielle i kikkerten just no. Alt eg har i tankane e dans. Teke all fokus :) vi får sjå om det dukka opp noke til jul. kanskje?! :)

*søøvnigBeRgEnS-RUSS*
Blir glad av sånn innlegg som du skrive. Tusen takk. Det betyr masse.

30.okt.2006 @ 22:58:49
Postet av: :D

hei tone.. du er drit pen, og flink til å danse(og synge da selvfølgelig).. er kristian like fantastisk i virkligheten? han e så herlig.. ehe.. og, er alexandra grei?hun virker no koslig iallefall:D heier på¨deg og kristian:D

30.okt.2006 @ 23:10:30
Postet av: Thomas

Hei Tone

Utrolig flott å se at du har mer tid til bloggen din. Regner med at alle har forståelse for at du har mange jern i ilden, det har hvertfall jeg. Vil bare ønske deg lykke til videre i danseprogrammet og håper at du og din eminente dansepartner Tom, vinner heile skiten til slutt.

Klem fra Thomas :o)

30.okt.2006 @ 23:18:16
Postet av: Heidi

Hei Tone

Lurer bare på en ting jeg.
Når kommer du ut med den nye plata???

Har hørt rykter om at det er en underveis.

Klem fra meg

30.okt.2006 @ 23:20:12
Postet av: Tone Damli Aaberge

*:D*
Kristian e ein drit herle mann. Ler meg skakk av han :) Og Alexandra e òg ei utrule jente. Fantastisk snill og hyggelig mot alle. Dei nnnår nok veldig langt, og det er fortjent! :)
Koselig at du heia litt på meg òg ;)

*Thomas*
Skal prøve å være flink resten av tida mi i Skal Vi Danse! :) Takk for mange innlegg.

*Heidi*
Kjemme med ny plate utpå nyåret, mulig vår. Alt etter kor lang tid vi bruka rett og slett :) Spennande.

31.okt.2006 @ 10:27:20
Postet av: Glenn&Arnfinn

veit du hva..? du er så nydelig at alle gutter i et parforhold hater livet sitt...;-) Uansett lykke til videre Tone, vi heier på dg!!!!

31.okt.2006 @ 10:35:11
Postet av: Malin

hei du =) må bare si at du er sinnsykt heldig som får være med i skal vi danse.. skulle ønske jeg kunne være med, men er nok ikke noen som vet hvem jeg er, hadde nok blitt dårlige seertall med meg i de flotte antrekkene du har på :p vil bare si stå på og lykke til din heldiggris =)

31.okt.2006 @ 12:20:37
URL: http://www.lus.blogg.no
Postet av: Siljejenta<3

Hei Tone

31.okt.2006 @ 14:57:36
Postet av: Siljejenta<3

Hei Tone. Du er helt suuuper du, du er helt perfekt. Du er flink til alt du, som å synge og danse! Du er idolet mitt, ser veldig opp til deg (har gjort det siden første gang jeg så deg på tv). Mitt aller største ønske og drøm er å møte deg! Veldig masse lykke til i "Skal vi danse?" stemmer masse på deg! Klemmer fra din aller største fan Silje. Ps. Håper du leser detta og at du kansje svarer meg, det hadde betydd så utrolig masse for meg!

31.okt.2006 @ 15:04:05
Postet av: Danceking

Hei Tone.

Synes det er bra at du sier din mening om rykteflom og slikt. Jeg synes kjendiser har rett til et privatliv selvom de stikker hode mye frem i media. Er moro å se alle kjendisene på TV og slikt når de selv er med på det og ønsker det, men at det hele tiden skal vises bilder i særdeles private sammenhenger er jeg ikke noe for. Tror de fleste norske kjendiser stiller opp på mange ting både i blader og ellers i media så da burde det holde.

Uansett så synes jeg du danser veldig bra og jeg har sett stor fremgang siden første episode. Og det er jo det som teller synes jeg, hvor mye fremgang dere har. Stemmer på deg! Og ha moro, det er det viktigste uansett!

31.okt.2006 @ 15:16:00
Postet av: Chris

Lykke til på fredag.
IK Start er laget !

31.okt.2006 @ 15:16:40
Postet av: meg ja;-))

Hei;-)

Har hørt atte du ha ein nye singel på gang?? Stemme ditta??? Korti dn kjeme ut da i sofall??

Lykke te vidare!

31.okt.2006 @ 15:22:10
Postet av: Siljejenta

Hei Tone. Du er helt suuuper du, helt perfekt er du. Du er idolet mitt og jeg ser veldig opp til deg (har gjort det siden første gang jeg så deg på tv). Du er bare best til alt du, som å synge og danse. Du er også utrolig pen. Mitt aller største ønske og drøm er å møte deg! Kjempe masse lykke til i "Skal vi danse?" stemmer masse på deg! Klemmer fra din aller største fan Silje. Ps. Håper du leser detta og at du kansje svarer meg, det hadde betydd sååå utrolig masse for meg!

31.okt.2006 @ 15:39:04
Postet av: Bergensjente som digge Tone:P

Heeei Tone!
Ville bare si at du e kjempe flink, og at du får pulsen til oss alle å hoppe uansett hva du gjør på tv.. Enten du synger eller du danser.. Du e bare så hærlig...Konge å se en jente på samme alder som meg selv nå så sykt langt som du har gjort..! Masse lykke til vider, kommer til å nå til topps i "skal vi danse?"
Masse klemmer fra Bergensjente-18 år :)

31.okt.2006 @ 15:41:48
Postet av: Marius

Hi:)

Sorry om dette kommer flere ganger. dataen laget bare bråk...uansett... Nå når du får så mye pes om alle du angivelig ligger med, så tenkte jeg å sende en liten hilsen. Man gjør avogtil noen feil ideer utifra ting man hører. Men jeg traff deg før jul i fjor( tviler på at du husker meg, men jeg tok bilder sammen med en hyggelig BI journalist som heter thomas)...Hadde jo et forutinntatt inntrykk som du smadret fullstendig. Du var jordnær, morsom, sjarmerende og jeg fikk inntrykk av at du gir mye av deg selv. Så må jeg bare beklage om redaksjonen sendte for mye "morsomme" spørsmål til tett på nett hos vg etter vi var ferdige med intervjuet:P...lykke til videre...du er sjarmerende og utrolig dyktig og jeg gleder meg til å følge meg videre( Bor i København nå, hvor skal vi danse har blitt nordmennenes lengtehjem program:)

Tvi tvi:)

31.okt.2006 @ 16:33:56
Postet av: Posteren

Du er slående vakker!

31.okt.2006 @ 16:41:07
Postet av: Michael

Hei Tone
Du er bare helt vanvittig pen,men det har du sikkert hørt tusen ganger.Det jeg lurer på er hvor mye du har gått ned i vekt siden du begynte med "skal vi danse"?Ser at du mister kilo for hver uke,og når er det bildet som er på førstesida på hjemmesida tatt?du ser så innmari tynn ut der,er det fikset på?

31.okt.2006 @ 16:56:10
Postet av: Karoline

Heisann Tone:)!
Må bare si at du har gjort det utrolig bra i Skal Vi Danse hittil..
Holder en knapp på deg og Tom Erik! Ville også si at du er en nydlig jente, vet du får mye dritt til tider (hvertfall av jenter), det har vel noe med at vi er sjalu. For du er virkelig nydlig!

Heldig er du og:) Får danse med kjekkingen Tom Erik! Hehe:)
Men jeg må si at det er litt skuff at du syns det var fortjent at RBK vant.. Brann er laget:)!

Sogndal rykker opp til neste år;)! De har jo Børre..:)!

Lykke til videre!

31.okt.2006 @ 17:11:34
Postet av: Tone Damli Aaberge

Hei Karoline! :)
Tusen takk for det, prøve alt eg kan, og av og til går det bra. Ein får tåle litt kritikk, men kan bli mykje av og til. Men det går greit.

Eg er heldig som har fått Tom Erik som partner, han e drit dyktig. Og ja, vi satsa på at Songdal rykke opp neste år :) Heia Børre.
Klem

31.okt.2006 @ 17:41:50
Postet av: Tone Damli Aaberge

Hei Michael! :)
Eg har ikkje mista meir enn 2 kg eller noke. Men kroppen har forandra seg, fått meir muskla, og det vege jo litt. Men ein føle seg bra når ein trena så mykje. Det e herle. Bilde på heimesida mi e tatt for 1 år sida.
Klem

31.okt.2006 @ 17:44:31
Postet av: Tone Damli Aaberge

Chris :)

Eg lika Start!

31.okt.2006 @ 17:45:26
Postet av: linn

hei
stilig dans på fredag:D
Men måtte bar esi at det er ikke bra at rosenborg vant:( det var en stor skuff at brann ikke tok gulet:( menmen
lykke til på fredag heier på dere:D

31.okt.2006 @ 17:49:04
Postet av: Zlatan

Hei Tone! Har du vært på Samfunnet på høyskolen i oslo før`?

Og, en ting til:

Skal vi danse? :))

31.okt.2006 @ 18:18:41
Postet av: Hei Tone

Du får bare ignorere alle ryktene Tone. Du klarer deg utrolig bra på alt du stiller opp på. Synes du burde bli stand-up komiker også, for du er jo morsom i tillegg.

Grunnen til at du er blitt så megapopulær er jo du er så jordnær. Lykke til videre.

Klem
Ken

31.okt.2006 @ 18:28:28
Postet av: (d)

du e berre heillt rå !!!

31.okt.2006 @ 18:54:53
Postet av: (ein)

hei!!! skal du synge i arendal kulturhus ein gang??? pliiiz!!!


klem fra me:

31.okt.2006 @ 19:01:42
Postet av:

hei tone!!!

31.okt.2006 @ 19:01:57
Postet av:

ut i oslo på lørdag?

31.okt.2006 @ 21:10:57
Postet av:

At det var??

31.okt.2006 @ 21:34:03
Postet av:

du er bare deilig

31.okt.2006 @ 22:24:04
Postet av:

Fortsett med å være deg selv du Tone. Du er helt topp!!!
Lykke til på fredag!

31.okt.2006 @ 22:50:29
Postet av:

Heisann!
Du er show på Skal vi danse, Tone! Og folk som shower fortjener å komme langt! Så er du selvfølgelig flink til å danse også:-)
Men etter det du sa om at det var bra Rosenborg vant i år, så liker jeg deg enda bedre;-) Hehe.
Ha en fortsatt fin uke, og masse lykke til på fredag!

31.okt.2006 @ 22:53:54
Postet av: Janne

Du er ei flott jente med en helt spesiell utstråling, et vinnende vesen og sjarme. Det er morrsomt å følge deg, både på scenen og danse gulvet. Dessverre er missunelse en av de store kreftene i verden, derav kommer nok mye av de "stygge ryktene".. Stol på hvem du er og det du gjør, du vil nå langt og har mange fans i alle aldre ! Stå på og lykke til

01.nov.2006 @ 08:57:09
Postet av: Tonefan

Heia, Tone!

Vi er en gjeng venninner som synes du er veldig flink og veldig søt! Vårt største ønske er at du snart stiller i frøken Norge slik at vi kan få en flott kandidat til Miss Universe el noe lignende. Har du noen gang vurdert det? PLEASE!!

01.nov.2006 @ 11:08:35
Postet av:

Heia:-9 Du, Linni og Sandra e mine største idoler! de e sååå utrolig pene, morsomme og flinke jenter! eg e inne på bloggene deres HEILE tia! Håper du vinne skal vi danse.
Lykke te Tone.

01.nov.2006 @ 12:37:46
Postet av: McIndian

TT-Tøffe Tone.....yes you are:D
Håper den vidunderlige drømmejenta har det bra om dagen. Sikkert vanskelig å lære trinn og dansene,men tenkte mer generelt utenom. :) Gikk glipp av deg sist Fredag ;o((( Men etter hva jeg hører,så var du kjempeflink som vanlig!:)

*Smask og klem fra meg* O:-)

01.nov.2006 @ 16:31:45
Postet av: sogn og fjordane e best;)

hei! synst du var kjempe flink i idol og skal vi danse, men eg lurer på korfor du melte deg på dei tinga og ka e din STORE drøm karrieremessig?

P.s. her om dagen sa tanta mi eg likna på deg, det tar eg som eit STOR komplimang.

01.nov.2006 @ 16:56:57
Postet av: Stine:)

heei Tone;) heier på deg i skal vi danse. Hva slags sminke bruker du? sånn til vanlig. bruker du fundation?
klem meg:)

01.nov.2006 @ 17:53:56
Postet av: thea-tonedigger

Sang du sammen med Eva på noen av hennes sanger? og sang hun sammen med deg på noen av dine sanger, eller sang dere bare hver for dere?

Jeg skal foresten til frisøren på fredag og da skal jeg ha med bilde av deg, så får vi se om de klarer å lage håret mitt like fint som ditt=) Selv om jeg ikke tror det er mulig, for u har verdens fineste hår!

Klem thea-tonedigger

01.nov.2006 @ 22:54:21
Postet av: Sogndal fan:)

Hei Tone:) Da er vi i hvertfall 2 som heier på Sogndal:D Bor jo i Oslo, men mor mi er jo fra Årdal så må joheie på dem da:D men du får ha lykke til i "Skal vi danse":) ser ikke så mye på d, men så forrige sending:) du er ganske flink:D

02.nov.2006 @ 16:23:03
Postet av: Ida

hei tone ! eg vet kem som solgte bilden din til deg han heter også tom sant? glad i deg tone (l)

26.nov.2006 @ 16:10:50

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
november 2006
ma ti on to fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
    hitsimg