Neppe laga for Latin!

Hei og hå.Vi e begynt på eit nytt kapittel, eit Latin kapittel som kallar seg for Rumba. Det e ikkje lett. Slett ikkje lett for ei som ligna ein tømmerstokk. Ho prøve og prøve, men å vrikke på hoftene ligg rett og slett ikkje e henna natur- Dei funka ikkje som dei skal, og det irritera ho grenselaust.Uansett, skulle ønske eg og Tom var laga av samme kaliber, men nei, vi e ikkje det. Tom e liten og spretten, eg e meir som ein syltaagurk. Syltaagurken Tone.. Men det e greit, for eg lika syltaagurk veldig godt. Åh ja, det fekk eg lyst på no, sylteflesk med syltaagurk. Eg og papi e glad i det. Minna meg om jul, og eg gler meg til jul!:) Lure på kå eg ska ønske meg. Sist jul ønska eg meg dart, og det fekk eg! :) I år trur eg at eg skal ønske meg brødristar, for det har eg ikkje. Kanskje sånn poker sett òg, for det e skøy. Vi får sjå, god tid.Tollkall. Eg lika den reklamen. Dei som snakka trøndar. Dei e herlege! Ikkje kjedle dei. Uansett. Eg og Tom Erik hadde ein god øving i dag. Nesten ingen pausa, og det e bra!! :)Og til alle de som trur at eg og Tom har ein flørt, eller e kjæresta, what ever- det e herved avkrefta! Vi e dansepartnara, dvs, vi MÅ henge sammen mange tima om dagen, av den grunn blir vi godt kjent og gode venna, noke som e super koselig, for Tom e ein super gut. MEN- eg har ingen ambisjona om å ødelegge mellom Tom og han kjære i Bergen ( ikkje det at eg hadde lykkast om eg hadde prøvd, for ho e nydelig..)So, håpa de som har trudd dette, no ikkje trur det lenger, for det stemme ikkje. Men eg e glad i Tom, og DET må vere lov :)Jaaja. Det e onsdag, to daga igjen til direktesending. Grua meg litt.. Men gler meg au. Det e so spennande. Ein ubeskrivelig nerve og eit kick uten like. Vi var jo heldige med poengsummen sist, 31 poeng. Eg e veldigs stolt over det. Ken hadde trudd at klomse- Tone skulle klare å lære seg vals på tre veke?! Ikkje eg i allefall, so takk, takk og atter takk Tom, for at du føre som ein gud.. Men det skal seiast, på vals hadde vi jo litt lengre tid enn vi har no. For på alle dansane framover har vi berre 1 veke, eller, dvs, 5-6 daga, og det e liiite. Veeeldig lite. Men vi får gjere det beste ut av det. Prøve å vrikke litt på hoftene og prøve å få fram det deilige blikket.. for det e visst det Rumba handla om. Var så søtt å sjå på Eirik her om dagen. Therese måtte binde hove hass sånn at det stod i vals-stilling. Han var soo søt. Såg ut som ein liten hund med sånn greie på hove. No har eg ikkje fått sett etterpå om det faktisk hjalp å bruke sånne band, so det bli spennande å sjå på fredag :) No e're snork og sleep på Damli her. Klokka e ikkje so masse, men loppekassen skrike. So, takk og farvel alle ihop. Føtdn mine e slitne. Tole ikkje høghelte sko. Vel, adios! :)

Kommentarer:
Postet av: Lene Johansen

Haha, sylteagurk! ;) Du er morsom du! Du må ikke grue deg til fredag, kommer til å gå kjempebra! Blir så bra! :)

28.sep.2006 @ 10:25:21
Postet av: Tante G.

Hei igjen.
Fint med ein oppdatering... lykke til på fredag og husk at det er mange som heier på deg.. dei som skrive stygge kommentarer har berre dårlig ordforråd he.he.he Skal stemme på deg på fredag.. klem:-)

28.sep.2006 @ 12:15:57
Postet av: bergen

Hei tone!
Vil bare si lykke til på fredag og håper virkelig det går bra både for deg og tom erik! Jeg håper du skjønner at det har vært litt omtale ang deg tom erik& hans kjære. Men det er ingen som vil se anne therese bli lei seg. Men stå på videre!!!Ikke skuff bergen!!

28.sep.2006 @ 13:23:09
Postet av: Toby

Peneste tømmerstokken jeg har sett ihvertfall ;) Jeg synes det er imponerende bra dansing by the way!! Lykke til a!

28.sep.2006 @ 14:18:52
Postet av: Mona

Ville bare ønske deg lykke til i skal vi danse.
Vi har heiet på deg siden Idol!
Du er en utrolig sjarmerende jente med futt i, og med et godt hode på skuldrene.. Fortsett slik og det vil gå deg godt i livet. Husk at det du gjør skal være gøy, ellers er det ikke verdt det.
Stå på. Hilsen fra Stavanger

28.sep.2006 @ 17:38:03
Postet av: Navn:

Tone hei, Tone hå - Tone hei og hå.
Først i stanga så i nettet, så går dommerene helt fra vettet.
Lev vel - hus mus.
Tre ord på snei, for guds skyld ikke glem meg.
Ehh, lykke til på freddan! *ler*

28.sep.2006 @ 18:22:44
Postet av: Sofie

Hva er loppekassen?

28.sep.2006 @ 19:10:46
Postet av:

mååå du skrive på dialekt? blir helt svimmel av å lese..;p

stauo nauo pauo auooo ;)

28.sep.2006 @ 19:44:54
Postet av: Sara

Trønderar e ok de, men ikkje når det komme til fotball. Regne med at du går for rødt og kvitt gull i tippeligaen i år? Vi har jo tross alt han Eirik Bakke ombord på Brann skuto :)
Herregud så spennande innspurt det blir no. Eg e heilt nervøs.........

28.sep.2006 @ 20:19:36
Postet av: Oslo Morra til Tone

Leser litt på kommentarene som du har fått Tone og må kommentere denne:

"Postet av: madde
Må bare si STAKKER kjæresten til Tom. du er den mest flørtede og den største tøsen jeg har sett...syns du virka kul før men etter å høre om alt du har gjort og med hvem så tror jeg ikke det lengre...du har blitt så falsk. og det er veldig synd for du er egentlig en utrolig søt jente...tenk på det!! please
21.sep.2006 @ 17:55:20"

Hvilken planet lever man på når man skriver noe slikt? Det kan ikke hende at dette som Madde har HØRT om deg, kommer fra usikre kilder? Jeg må bare le og regner med at du gjør det samme! Jeg kårer denne kommentaren til den dummeste så langt. Uansett hva du gjør, med hvem og hvor er det faktisk ingen andre enn du som har noe med. Hilsen Oslo "Morra" til Tone ;)

28.sep.2006 @ 20:33:28
Postet av: Tone

Hei, kjære navnesøster!
he-he skrev en kommentar til et av de andre innleggene dine om at du og Tom var så søte sammen... skjønner hvis du synes det blir ubehagelig mye snakk om det i og med at han har kjæreste og greier. Greit å avkrefte det! Stakkars dere - håper ikke alle kommentarene her får dere til å oppføre dere mer "stivt" mot hverandre. Stå på!! Det må være lov å ha det gøy sammen - uten at det betyr noe mer. Helt enig med du!
Og til ekle Jon som skriver om litt vell personlige ting på denne side... Herre Gud - skjerp deg mann! Sånt kan du holde privat!! Høres ut som en rimelig forsmaådd elsker.
Ser det er mange som synes du har endra deg - og som skriver ting som "Bergen hater deg".... ja -ja...
Ikke mist deg selv i alt dette styret - det er fort gjort når man er ung og liker å være i rampelyset.
Håper dere gjør det bra i Rumba'n i kveld. Lykke til!

Du er flott!

29.sep.2006 @ 14:59:50
Postet av: Tone

En til....
Er du Brann - supporter? Var på Lerkendal i går og så RBK slå Tromsø 2-1
Tror på gull, men synes det er litt synd om Brann glipper igjen - de klarer aldri å stå løpet ut. Det har jo vært sykt spennede i år. Kjempeflott.
Håper Tromsø klarer seg! Vi må ha med noen nord fra også!

Tvi Tvi - måtte det beste laget vinne.

29.sep.2006 @ 15:04:28
Postet av: Sandra

Heei Tone.Du er utrolig god til å danse.Har vært på konsert med deg og er fan av deg!!!Lykke til videre....Mange store klemmer fra Sandra

29.sep.2006 @ 20:28:42
Postet av: ida

eg e helt enig med "oslo morra til tone" ka e vits å skrive d in på bloggen hennes hold d for dere selv!!! selv følgelig er tone og tom-erik mye sammen de er jo danse partnere!! som tone sa hun er ikke noe flørte bitch som mangen tror!!håper du flytte til bergen tone!! :)har tenkt til å gjøre noe spess neste gang du har konsert i bergen!! klemz meg!!

30.sep.2006 @ 10:06:12
Postet av: Monica

Noen som har linken til Tone sin andre blogg?

30.sep.2006 @ 12:32:20
Postet av: oslo morra til tone

Godt å høre at du er enig med mor "ida" :)

30.sep.2006 @ 14:51:16
Postet av: mæ

toillkaill! sånn skrives det! hehe! lykke te imårra! =)

06.okt.2006 @ 00:50:41
Postet av: linn

Så du innrømmer at du har vært på tanken ja? At du ikke hadde lykkes, fordi hun er nydelig? Men du er jo nydelig du og, og d vet du jo.

29.okt.2006 @ 02:51:07

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
november 2006
ma ti on to fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
    hitsimg