Ingen strutte-pupp!

Om få tima e vi igjen på plass i Nydalen. Eg grua meg til i mårra kjenne eg. Muligens fordi eg skal ha på meg tidenes kortaste kostyme. Ja, eg kalla det kostyme, for noken kjole e det ikkje. Mindre enn som så. Myykje hud bli det, men sånn e jo Samba. Faktisk så e vi ganske nøytrale i forhold til hønene i Brasil. Dei ha gjerne nada på overkroppen, altså strutte-pupp! Og det skal ikkje vi ha, takk Gud! :p Men eg håpa at alle som ser på i mårra skjønna at dette ikkje e eit antrekk eg ville valgt til vanlig, kunne faktisk ikkje falt meg inn i noken som helst situasjon. Men i det her tilfelle så trer vi inn ein rolle, ein rolle som ein helst skal fullføre fra topp til tå. Eg e drit spent sjøl på kordan eg kjemme til å sjå ut. Sikkert som ei tøyte, men la gå. Samba e ein tøyte-dans. Basta. Eg har forresten ikkje mest kontroll når det kjemme til sjølve dansen heller. Må sei eg ser meir eller mindre ut som ein hallpalle. Samba ligna ikkje grisen, ligna ingenting eg har vore borti før. Det e myyykje vanskeligare enn alt. "Vrikk, vrikk, vrikk". Rompa skal gå som ein karusell. Skremmane å sjå på Tom sine hoftebevegelsa. Dei eige ikkje hemninga, går i hytt og pine. Han e dyktig! Vel,vel. Tom knuste meg faktisk i Airhockey i dag, pinlig, men sant. Eg prøvde å holde sinne inne, og det gikk bra. Men skal innrømme at det har prega kvelden min betraktelig. Eg e ingen god tapar når det kjemme til Airhockey. Airhockey e min lidenskap, mi framtid! Ikkje langt ifra! :)I dag har eg forresten vaska romme mitt og fiksa opp i alle kleda mine. Det e kanskje det beste eg har gjort på lenge sida. No kan eg faktisk sjå golvet på rommet mitt, eg kan faktisk sette meg ved pianoet mitt. Dette e lenge sida sist, skal eg love dikka. So no ligge eg her, i nyinnkjøpt sengesett, rein og fin, klar for ein lang og spennande dag. Til alle, eg og Tom trenge meir enn noken gang støtte fra folket. Så viss de noken gang skal stemme, så e dette den rette fredagen! :)Eg får desverre ikkje til å legge ut bilde med denne dataen, men skal prøve å fikse. Hooooj.

Kommentarer:
Postet av: Thomas Olsen, side2

Som du kanskje har sett, Tone, så topper du sexyskalaen både hos oss på TV 2 Interaktivs Side2 - og skal vi tro lesereponsen, er du på toppen av akalaen blant leserne våre også!

Den redaksonelle juryen hos Side2 har gitt deg topplassering to uker på rad, det samme har leserne våre. Over 54 prosent av våre lesere har stemt på deg!

Snakk om utklassing... :-)

sjekk det her (lesernes avstemning): http://pub.tv2.no/TV2/poll/article772088.ece?action=result

Og nå melder du at du skal ha på ENDA kortere kjole?! Det betyr vel at du regner med å ta nok en topplassering på vårt barometer. ;-)

Lykke til med dansen i morgen! Vi sees i studio.

Klem, Side2-Thomas.

20.okt.2006 @ 02:44:39
URL: http://thomasolsen.nettblogg.no
Postet av: HH

er du på HU eller?
Hamarungdom?

20.okt.2006 @ 11:15:58
Postet av: HH

du burde registrere deg der ;)
www.hamarungdom.no

20.okt.2006 @ 11:17:06
Postet av: Andres

Tone, lykke til i morra ! Stor hilsen fra A-laget.

20.okt.2006 @ 12:02:30
Postet av: Thomas

Lykke til i kveld Tone. Konse, konse og atter konse. Er sikker på at det går bra .O) Blir nok rimelig hett kan jeg tenke meg .O) Nå skal jeg på jobb.

Klem fra meg

20.okt.2006 @ 14:38:54
Postet av: Thomas

PS!! Skal stemme så tlf gløder :O)

20.okt.2006 @ 14:39:23
Postet av:

Kjempe masse lykke til!!

20.okt.2006 @ 18:08:45
Postet av: Kaja

Ja, då e vi klar for nok en heftig kveld! =) Gleder meg ultra masse t å se på deg og Tom;)

20.okt.2006 @ 18:28:19
Postet av: Beundrer

Kan du ordne et bilde av Tom-Erik i bar overkropp, så skal eg stemme mye på dere

20.okt.2006 @ 20:41:55
Postet av: Kaja

Tarzan & Jane =P Dere var lekker!! Tone, du var skikkelig bootylisious i dag, like it !! ;) Dask-dask..

20.okt.2006 @ 21:18:08
Postet av: Johanne

Jeg synes du er flink til å synge og danse,lykke til med dansinga.Jeg ser alltid på "skal vi danse" ,jeg stemmer på dere, jeg heier på dere.

20.okt.2006 @ 21:19:56
Postet av: Thomas

:O) .O) :O) .O) :O) .O) :O)

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20.okt.2006 @ 22:29:34
Postet av: Jan Arve Andersen

Jeg fikk ikke sett kveldens utgave av skal vi danse... Hadde det vært mulig å fått arrangert en privat danseseanse i stede?

20.okt.2006 @ 22:30:42
URL: http://www.superlativ.no
Postet av:

Dere så så forelsket ut idag, Tom så helt oppslukt ut i dansefeber, virker mer og mer betatt. Artig antrekk idag på dere begge, morsomt innslag. Fint dere turde, men så har begge kropper til det :)

21.okt.2006 @ 03:36:05
Postet av: Joar

Dette var kjempebra , Tone. Skikkelig lekker antrekk også :).

21.okt.2006 @ 09:34:47
Postet av: Dragonfly

Syns du skal være stolt av deg selv! Skikkelig bra! Hels kompanjongen!Dere er kjempeflinke.
Og en annen ting: Flash it if you got it, er det visst noe som heter.. Du har ingenting å skjemmes over, og du vil bære et hvert antrekk med stil! Syns du kledde gårdagens antrekk! Best av alle faktisk.. Ingen andre ville klart å bære et sånt antrekk med stil! You did it! Stå på videre!

21.okt.2006 @ 09:48:17
Postet av: Marte

Hm..det var ikke mye dans i det du viste i går var det vel? Mest show og publikumsfrieri, kvaliteten i dansen var nok langt bedre hos andre. Men lykke til videre!

21.okt.2006 @ 10:19:37
Postet av:

Hva skal man si...du er en flott jente! Har god utsråling...
Men jeg syns faktisk litt synd på kjæresten til Tom, virker som du prøver å kapre han!

21.okt.2006 @ 11:04:19
Postet av: Thomas

Hmmmmmmmmm synes dere var like gode som Kristian og Alexandra. De fikk altfor mye poeng syns jeg. Hadde holdt med 4x8 poeng og ikke 4x9. Tror det er lettere å kapre poeng av gutta enn jentene, siden jentene liksom skal gjøre mer ut av seg selv.

Stå på!!!!!!!!!!!!!

21.okt.2006 @ 11:23:34
Postet av: cecilie

Hadde du ikke hatt kostymet ditt (som dirrer bare ved den minste bevegelse), så hadde det vært enda tydligere hvor ufattelig dårlig du mestret denne dansen. Du klarte jo ikke å shake noe som helst, aldri sett stivere hofter..huff og huff..
For en samba-elsker var dette vondt å se på..
bedre lykke neste gang!

21.okt.2006 @ 12:43:00
Postet av: Oslo Morra

Syns dere var veldig flinke i går Tone. Poengsummen fra dommerene burde vært høyere etter min mening. Meeen så har ikke jeg så veldig peiling på dans heller da! He he.. Hils Tom og si at han gjør en fantastisk jobb med deg. Utviklingen av dine danseferdigheter fra første program til nå er et faktum! Det ser til og med jeg. He he.. Bra jobbet og lykke til videre :)

21.okt.2006 @ 13:26:59
Postet av: jonas

"Dei (Brasil) ha gjerne nada på overkroppen, altså strutte-pupp! Og det skal ikkje vi ha, takk Gud!" Det hadde nok ikke vært så farlig siden vi allerede har sett "hønene" dine;)

21.okt.2006 @ 13:39:45
Postet av: Nysgjerrig

Når jeg leser kommentarene som har stått her, blir jeg veldig nysgjerrig på hvorfor det er så viktig for dere at Tone skal innse at dere ikke liker henne.

Gjør det livet deres bedre på noen måte? Får dere bedre selvtillit av at andre blir jekket ned?

Jeg mener, jeg kunne forstått det hvis det var noen i deres vennekrets som dere syntes var irriterende sjølgod, og at dere da ville sette personen på plass. Men Tone trenger dere da ikke ofre en tanke.

Det er så mye dritt i verden at det virker en smule malplassert å ofre all sin harme på en TV-kjendis som ikke skader noen. Hva med å bruke litt av energien på de sultne barna i Afrika?

21.okt.2006 @ 14:03:21
Postet av: Oslo Morra

Ser ikke ut som kommentarene på .. vises lengre. Måtte derfor bare få med dette her Tone, slik at jeg er hundre prosent sikker på at du får det med deg: er på ferie og skal surfe til uka. Det er 30 grader i skyggen her og mannfolka er lettkledde.. He he.. Som jeg skrev på .. posten: om du ryker på freddan får du hive deg på den lange flyturen og joine oss her ;)

21.okt.2006 @ 14:25:38
Postet av: Oslo Morra

Og ja - oppfør deg pent nå som Oslo Morra di er på ferie ;) Du vet jeg får høre ALT når jeg er tilbake i Norge! Hehehehe....

21.okt.2006 @ 14:26:39
Postet av: Heh

Det er vel enda mer malplassert å bruke harmen sin på de sultne barna i Afrika...

Tone har tross alt valgt å fremstå på en bestemt måte, så da får hun tåle de negative tilbakemeldingene så vel som de positive.

21.okt.2006 @ 14:53:39
Postet av: Nysgjerrig

Selvfølgelig er det greit med kritikk. Når det er noen vits i å kritisere. Skal vi danse er et underholdningsprogram. Idol er et underholdningsprogram. Ingen redder verden ved å bruke krefter på å skjelle ut en attenåring.

De burde kanskje heller se i seg selv - om man får det bedre i livet av å hisse seg opp over ting man enkelt kan unngå.

21.okt.2006 @ 15:37:06
Postet av: :)

Du og Tom-Erik var kjempeflinke igår,lykke til videre!

21.okt.2006 @ 15:47:00
Postet av: søtameg

tom er finest.. sorry as:P

21.okt.2006 @ 15:52:00
Postet av: SWporty

Hei tone, sporty av deg å stille i det antrekket i går! Og du har kropp til det. Jeg får ikke alltid med de negative kommentarene her inne for de blir jo slettet etterhvert, men forstår at det fortsatt er endel drittslenging. Folk kan jo henge seg opp i det utroligste. Men jeg håper ikke at Tom-Erik er så forelsket i deg som det virker. I hvertfall ikke hvis det ikke er gjengjeldt. Du er jo god til å flørte, så ikke så rart gutta faller :-) Men dette finner dere vel ut av.. Vet at jeg ville vær veldig sjalu hvis jeg hdde vært kjæresten til Tom-Erik og sett på tv hvor forelsket han er. Bare en tanke, kanskje dette innlegget blir slettet også? Fredag er ukas høydepunkt!

21.okt.2006 @ 16:09:08
Postet av: Joar

Ja, det er trakkasering som har foregått her til tider og det er greit at slikt blir stoppet. Og så skjønner jeg ikke de som tydelig ike har sansen for Tone må skrive i en blogg som handler om Tone, med mindre man ønsker kun å komme med dritt.

21.okt.2006 @ 18:05:15
Postet av: Marte

Sporty å stille opp i det antrekket? Unnskyld meg. Helt ok, men klart spekulativt og jeg vil anta høyst frivillig.

Dansen var så som så, men underholdningsverdien for dem som ikke er interessert i dans var sikkert stor!

21.okt.2006 @ 22:35:50
Postet av:

Kristian er helt klart den som er best til å danse, så han vinner dette! Men artig var det med tone og tom-erik likevel da. Kristian har over dobbelt så mange innlegg som tone også, men der blir sikkert ingen sensurert, kanskje det egentlig kunne vært mange fler her også?

22.okt.2006 @ 00:21:10
Postet av: Marty

De som skriver negativt her, er bare misunnelige. Janteloven lenge leve! Stå på Tone, du er drit kul og ei kjempe flott jente.

22.okt.2006 @ 01:42:39
Postet av: Helena

Tone, eres muy guapa(fin på spansk)heier masse på dykk, ynskjer deg alt godt vidare, stå på !!!Que te vaya muy bien!!!
ps: lær spansk, er så kjekt!!elskar latin-dansing!!!

22.okt.2006 @ 08:35:54
Postet av: ida

kjempe bra tone!! men kan noen svare meg på hvor tid hu ska ha konsert i bergen??

22.okt.2006 @ 11:20:49
Postet av: Hilde

hei
skjønner hvorfor du syntes kostymet ditt var litt i minste laget, men du kledde det!! Syns du og Tom-Erik var kjempekjempekjempe flinke på fredag:)

22.okt.2006 @ 12:22:11
Postet av: Det med forelskelse er bare bygget på

antagelser, at han SER veldig forelsket og henført ut, han gjør jo det ;)Men kan sikkert forveksles med hvordan en forelder ser henført på sitt barn f.eks.

22.okt.2006 @ 21:31:35
Postet av: Har du spillejobber

for tiden også tone? Og ellers bortsett fra dansingen, hva driver du med? Bor du sammen med din bror og nevø i oslo? Ja, du spiller inn plate kanskje? Har ikke hørt hele den forrige, men Blizz er veldig bra. Mange som ser på skal vi danse, men vet om et par stykker som tar opp og kun ser på deg og Kristian, spoler over resten. Jeg ser alt :)

22.okt.2006 @ 21:36:53
Postet av: Joar

Tone har klart seg fint i forhold til forutsetningene fordi hun selv sier at hun er helt blank når det gjelder dansing.Tom-Erik er også flink til å lære henne.Så synes jeg det lille jeg vet om dansing at jentene må overbevise mere enn gutta. Kristian er selvsagt ikke så verst men det blir litt mye av det gode fra dommerne synes jeg da , men det er bare min mening og mener ikke noe negativt.Synes forresten jeg ikke ser noen som skriver noe negativt og ihvertfall ikke ren mobbing på bloggene til Kristian slik vi har sett her, hvis det da ikke blir sensurert der også.Det er heller en hel gjeng jenter som åpenbart er forelsket :)

23.okt.2006 @ 00:07:28
Postet av: Kommentar

Tror kanskje det også kommer av at han ikke gjør så mye av seg som tone. Hun er jo den fødte flørter og kanskje noen jenter er misunnelige eller ikke synes det passer seg helt i forbindelse med Tom-Erik. Tror ikke Kristian sin blogg blir sensurert, tror de fleste er positive og ikke-misunnelige, men helt klart små-forelsket i ham. Men vi må huske på at Tone er veldig ung, hun klarer seg bra for alderen, og senere når hun vet bedre også vil gjøre bedre. Det er livets lære. Men det er alltid artig å se Tone og Tom-Erik danse uansett!

23.okt.2006 @ 00:40:24
Postet av:

set har skjedd med meg også. skrev en melding, men den ble fjernet. tåler tydeligvis ikke å få kririk. alt jeg sa er at hun har forandret seg siden idol og fremstår som umoden og selvsentert. og det er andre deltakere i skal vi danse som også fortjener oppmerksomhet! så pass må man vel tåle å høre.

23.okt.2006 @ 01:58:26
Postet av: Thomas

Hva er kritikk og hva er synsing??? Er dere sikre på at det er danserne som fjerner de negative kommentarene??? Kan jo være en merbeider i TV2 som gjør det. Og hvorfor skal dere være så negative ovenfor Tone?? Liker dere ikke jenta og hennes måte å være på får dere heller gi f... i å se på når hun danser og lese kommentarene her. Hun er 18 år gammel og ikke 28. Jeg er også en flørter, men det er ikke dermed sagt at jeg skal ta fra kompisa mine damene dems selv om jeg tuller med dem. SKJØNNER!!!!????!!!

23.okt.2006 @ 09:02:07
Postet av: Thomas

Mente medarbeider og ikke merbeider :ø)

23.okt.2006 @ 09:03:04
Postet av: Moderator

Det stemmer at vi fjerner kommentarer som ikke kommer med annet enn drittkasting. Danserne har forøvrig ingenting med modereringen å gjøre.

Diskusjon er topp og kritikk er greit, men innenfor sømmelighetens grenser. Når det gjelder nevnte kommentar som har blitt slettet, inneholdt den såpass mange nedsettende beskrivelser at den ble ansett som upassende.

Og Thomas: Enkelte gir oss i hvert fall merarbeid, så det var kanskje ikke så feil likevel ;)

23.okt.2006 @ 11:31:54
Postet av: Thomas

Hei Moderator

Flott at du gjorde dette klart en gang for alle :o)

Ha en toppers dag!!!!! Og heia Tonemor!!!

23.okt.2006 @ 12:43:27
Postet av: en brasilianer :-)

Samba, my ass! det tone og tom erik presterte var ikke mye bra samba. de fikk poeng som fortjent. kristian og aleksandra derimot var fantastiske! lykke til med tango, tror nok det passer deg bedre.

23.okt.2006 @ 13:17:50
Postet av: sofie

er du forelska i tone eller thomas?du har vel aldri møtt henne en gang..litt rart synes jeg bare

23.okt.2006 @ 13:32:10
Postet av: Thomas

Til Sofie
Nei....ikke forelsket. Har bare sansen for henne som artist og entertainer. Noe hun definitivt er.

23.okt.2006 @ 14:31:52
Postet av: rafaela

Tone, du er super...og til dere som bare er ute etter å kritisere alt og alle: stikk!!
Tone har selvtillit, hun er både pen og smart...så det så:)

23.okt.2006 @ 15:05:23
Postet av: Stor beundrer

Stå på Tone! Du imponerer stort på dansegulvet.. Fortsett med å være deg selv, så kommer det til å gå bra!!!!

Postet av:

Hei tone! Nå må du ikke la det gå for lang tid før du blogger da :) Det er for få av de som er med som blogger, du som er kompis med alle, nevn at Elisabeth eller Mats bør blogge slik at vi vet litt om det paret også, hint hint.
Ellers, hvor er det man finner disse podcastene dine?? Ellers er det bra for deg at du har et godt selvbilde, og ikke er redd for janteloven som de fleste andre, er det medfødt? Eller er det oppveksten i lille Sogndal som har gjort susen? Det gjør nok livet morsomt å være slik. Du har gjort det bra og har utnyttet mulighetene godt etter idol med tanke på din unge alder. Dere er et friskt innslag på fredagskveldene. Har du gjort noe spennende i helgen, er du mye på sangjobber kanskje? Ganske dødt og kjedelig her inne i kveld. Hvem har du best kontakt med av dansekameratene dine da, bortsett fra Tom-Erik ;) Sogndal og Oslo må være veldig forskjellig for deg? Begge steder fine på hver sin måte. Ha en fin kveld og treningsuke, så sees vi fredag kveld! Hva tror du om hvor dere ender da, til slutt? Ganske langt opp, men ikke øverst tror jeg, men det kommer jo an på seerne til slutt, og du har mange fans. Men det har jo noen av de andre også, så det blir veldig spennende dette.

23.okt.2006 @ 22:59:39
Postet av:

Det er så koselig å lese bloggen din, og jeg sitter og flirer for meg selv av måten du skriver på... Ikke vent for lenge før du skriver igjen da, og bilde hadde jo vært kjekt...
Håper dere har fått trent nok i helga selv om Tom Erik har vært i Bergen, håper virkelig at det går bra på fredag!!!! Lykke til!

23.okt.2006 @ 23:09:52
Postet av: Meg

Det ser ut til at alle har fin personkjemi ja, ikke bare Tone og Tom-Erik ;)))

23.okt.2006 @ 23:49:10
Postet av: Kaja

Hei igjen, Tone :) Skjedd md OPPDATERING av både blogg og podcaster ? Drømmer du deg helt bort i dansens verden? ;))
Døøh Tone? vi trenger flere oppdateringer, og oftere. Hils Tom-boyen og si at det samme gjelder han=P
Snart nærmer det seg jul, og eg gleda meg villt! Blir kos! faktisk bare 2 mnd til i dag, og den siste tida går fort! Alt for fort! Snart begynner julegaver og julestresset, men det er bare kos. Kanoon kos òg faktisk. Lussekatter, pinnekjøtt, julepynt.. Eller, julepynten har jo allerede kommet, så er ik så spesielt lenger..=( Julen begynner alt for tidlig! Julen er bare et evig mas om "kjøpe-kjøpe". Er blitt så kommersiell.. Ke ønska Tone-mor seg til jul? Et nytt album, kanskje?? ;) Stoooort smask;)

24.okt.2006 @ 16:07:31
Postet av: Tror denne siden

har dødd litt ut jeg ...? En melding på et døgn er lite ...Synd det da, men blitt for kjedelig å lese kommentarene kanskje, de er jo blitt veldig like alle sammen. Kanskje det tar seg opp igjen, håper det da, ellers er det ikke noe poeng å gå innom akkurat denne bloggen. Lykke til på fredag uansett!

24.okt.2006 @ 22:25:20
Postet av: Min mening

Ifølge kalenderen er hun innom fredag og tirsdag, så kommer nok noe snart. Har det sikkert travelt, men ikke så travelt som Kristian, og han tar seg tid til fansen. Er vel snakk om prioritering. Kutt ned en halvtime på utseendeet så har du en blogg, ikke vondt ment, bare et tips :-) Blir artig med tango på fredag og skjønner av Tom-Erik sin logg at det blir action. Blir sikkert morsomt å se.

24.okt.2006 @ 23:54:43
Postet av: Silvia

hei
du var kjempe bra på fredag:) eg stemte på deg.. håpe du kjem lang.... du fortjener å vine heile greia..
stå på!
hilsen Silvia frå Førde:)

25.okt.2006 @ 09:49:42
URL: http://silviagrotle.piczo.com
Postet av: Toone

nå må du snart komme og skrive litt her :)

25.okt.2006 @ 23:39:42
Postet av: Jenny

TONE!!! Hvor får man tak i dobbeltsidig tape til å feste kjolen med?? Pliiiis spør stylisten etter det!!!!:)

26.okt.2006 @ 00:40:58
Postet av: Sjåar

Blir så skuffet hver gang jeg går innom og ingen ting har skjedd på snart en uke, så det er vel ingen vits å besøke siden lenger? Ka drive du me

26.okt.2006 @ 03:54:04
Postet av: Viktig

Hei Tone!!
Skynd deg å få ut på noen bilder fra dansen eller trening, Tom-Erik kan jo vise deg!! En fargerik blogg, betyr flere
besøkende....
Please

26.okt.2006 @ 18:28:33
Postet av:

Tror folk har gitt opp blokken til tone nå...

26.okt.2006 @ 19:00:01
Postet av: malle

synes det er kjipt at du sier til Se og Hør at ryktene kommer fra bloggen din Tone. ETT sted må det komme fra - og jeg mener ikke det er her... Tror det er samspillet dere imellom som gjør at folk tror det. Det er ikke bare kjemien på dansegulvet. du skriver jo selv om det her i bloggen og da hyper media opp det enda værre. Så ikke skyld på de som skriver her. Synes jeg er tull.
Men konsentrer deg om dansen du.
Det som ikke knekker en blir man sterkere av :) La det svinge!

27.okt.2006 @ 08:35:30
Postet av: Kurt Eilertsen

Grattis med ny kjæreste!

27.okt.2006 @ 09:03:07
Postet av: Bror

Hva kan jeg gjøre for å bli bedre kjent med deg Tone?

27.okt.2006 @ 11:12:16
Postet av: frognerjenter

Ha ha ha!!! Byttet du ut Simen med han dansepartneren din? Ha ha ha!!! Lykke til!!! :-) Du har gjort veldig mange jenter glade nå!

27.okt.2006 @ 11:33:51
Postet av: linnii

lykke til i kveld:)
håper du og tom - erik kommer videre i kveld;)heier på dere. bra du har en bergenser å danse med;) tom - erik er jo bare best til å danse hehe.

27.okt.2006 @ 12:31:31
Postet av: Eirik

Hvorfor må alle lage så jevla mange rare rykter om Tone hele tia? Jevla Se og Hør og Her og Nå, la Tone få litt fred!!!!
Må bare si at du er det vakreste menneske jeg har sett og vi ber for Sogndal nå, selv om det ser dårlig ut.
Hilsen Tone-fan og Sogndal-supporter xD

27.okt.2006 @ 15:45:21
Postet av: Thomas

Lykke til jenta mi!!!! :o)

27.okt.2006 @ 15:55:55
Postet av: ann helen

du er best i alt du og du ert penast tå alle i verden ..
kleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

27.okt.2006 @ 16:01:04
Postet av: ann helen

stå på !!!! e vil at du skal vinne heile greia ass og klem fra ditt største fan!!!!!!!!!

27.okt.2006 @ 16:04:15
Postet av: jenta 20.

hei du;) jeg synes du er ei knall kule jente;) ikke la noen stygge aviser knekke deg ned. seff er du og tom bare venner og ike mer;) jenter kan jo vere venna me gutta utæn å bli inlove;:) you go girl;) suss fra mæ:)!!

27.okt.2006 @ 16:10:17
Postet av: Kaja

Bra Tone =) Nå kom jo mitt innlegg på trykk i se og hør ;) -blitt en liten kjendis skribent jeg da, eller? =P

27.okt.2006 @ 17:18:52
Postet av: Kaja

Forresten Tone, fikk du og/ eller Tom-boyen en tur for innlegget i sladderbladene ?? er jo d som er normalt, er d ikke? Lurer på om jeg oxo kan få en tur da.. Jeg mener, de brukte jo innlegget mitt =P Hehehe.. Lykke til i kveld, søta miiii!!=)

27.okt.2006 @ 17:20:15
Postet av: me..

HVA MED NOEN BILDER AV TRENING?

27.okt.2006 @ 17:49:52
Postet av: Til Kaja

du blir vel heller simpel ryktespreder Kaja? det er slike som deg alle kjendiser vil ha som bestevenn!

27.okt.2006 @ 17:50:52
Postet av:

Lykke til kveld!
Drit i alle rykter og spekulasjoner og konsentrer dere om dansinga. Dere er best!!!!

27.okt.2006 @ 18:21:08
Postet av: til jenny:

Dobbelsidig tape får man kjøpt på Oasis!!

27.okt.2006 @ 19:01:53
Postet av: Kaja

Ryktespreder?? jeg fikk bare høre det.. er menneskelig å ta feil.. Hvis du har leste innlegget, så ser du at jeg spurte ikke noe annet.. :) Liker tone jeg.. :) Synes hun er helt hææærlig =)

27.okt.2006 @ 19:05:42
Postet av: Kaja

Forresten, hvis du tar en titt på hva jeg har skrevet, så er det ikke akkuuuurat negativt.. -Hos meg kan tone bare hente ros.. =) Alltid

27.okt.2006 @ 19:07:15
Postet av: Thomas

Heia Kaja. Og grattis med at dere gikk videre Tone. Neste par ut er nok Steffen. Da er de beste parene igjen. Jeg tipper Susann går etter Steffen, så Elisabeth. Tone på andre og Christian som vinner. Desverre.

27.okt.2006 @ 22:41:47
Postet av: hmm

har tone noen gang svart her inne egentlig?

28.okt.2006 @ 00:45:28
Postet av: Joar

Flott dansing av Tone og Tom-Erik igjen.Virkelig godt gjort etter bare én ukes trening.

28.okt.2006 @ 17:24:48
Postet av: Joar

Vet ikke grunnen til at det mangler svar fra Tone her men tror ikke Kristian blir offer for janteloven og det som verre er.

28.okt.2006 @ 17:26:27
Postet av: Jan

Stå på Tone. :):)

28.okt.2006 @ 23:32:32
Postet av:

Bra innsats igår, dere hadde fortjent flere poeng fra dommerne!!!

29.okt.2006 @ 00:31:19
Postet av: linniii

stilig dans, håper dere vinner;:) det fortjener dere. ehe heiaheia

29.okt.2006 @ 00:51:26
Postet av:

Hei tom og tone! Fint dansa igjen og fine å se på, dere er så søte sammen.
Nå må du snart oppdatere denne bloggen din også, ikke bare den andre. Det er mange som generelt er interresert i programmet og da er det fint om du blogger litt her også. Håper det. Ellers får du ikke så mange innlegg lenger. Men det gjør kanskje ingenting eller? Du har vel så mye å gjøre. Fester dere bare i helgene eller blir det litt midt i uken også? Er det romøren du har bilde av på den andre bloggen din? Mange fine bilder av tom, men syntes jeg så hopperen spille spill ;) Ha en flott natt.

29.okt.2006 @ 05:58:16
Postet av: McIndian

Du så 1000 ganger bedre ut enn Beyoncè noensinne vil! :D Bare nok et bevis på at du nok er Norges søteste,vakkreste og mest sexy jente. :)

01.nov.2006 @ 00:25:43
Postet av: Julenissen

Kjære Tone!
Etter alt mas og mediekjør, sladder og annet som du må finne deg, bare fordi du er den du er- og folk og mediejegere ikke kan se at andre lykkes, eller er gode til noe, synes jeg du skal sende meg en mail og så skal du få en invitasjon til avslapning og mediefri hygge, hvor vi skal pusle om deg og la deg få være Tone. Ingen krav eller kameralinser, bare stillhet og ro så du kan "tone" ned.
En riktig god førjul til deg fra
Nissefar

01.nov.2006 @ 08:21:18
URL: http://www.julenissen.no
Postet av: Cic

E du o russ ja, ska du te kongeparken da?

06.nov.2006 @ 18:43:08
Postet av: Tone Damli Aberge

Hei Oslo morra! du eg vil gjerne ha di msn du hørtes ut som ein trivelig jente :) vi kan bli gode venne vi har så mykje til felles :)

26.nov.2006 @ 20:11:25
URL: http://toneaaberge.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
november 2006
ma ti on to fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
    hitsimg