Siste dans for meg!

Vår tid e over i Skal Vi Danse, og det e rart! Var veldig, veldig sikker på at det kom til å gå som det gikk, og det var heilt rett at det blei sånn. Men likvel, sjøl om vi hadde innstilt oss på å ryke, så blei det heile eit lite slag i tryne. Fekk ein liten knekk rett og slett. Eg måtte ty til tårene, ikkje fordi at det var spesielt trist å ikkje få vere i finalen, men berre det å ikkje vere ein del av sirkuset lenger, det å ikkje skulle vere med Tom meir! Det siste er nok aller mest trist, for vi har hatt ei fantastisk tid sammen. Tom e ein fantastisk gut som eg nok vil savne.

Uansett, Susann og Kristian e begge to verdige vinnare, og det ville vore katastrofe viss eg, med min dårlige Jive skulle komt til finalen! Litt kjipe oppslag i avisen i dag, type blir framstilt som at dette var heilt uventa og feil. Det var det jo slett ikkje. Men bobla vi har vore i sida august sprakk, og det skjedde så fort, heile situasjonen var forferdelig rar! Men det skal seiast at eg syns absolutt ikkje dette var verre enn å tape Idol finalen. Syns ingen av delene var spesielt gale. Ting e greit, livet e topp!! :) Eg e veldig stolt av meg sjøl, ka eg har klart i lært meg. Alle 10 selskapsdansane! Ka meir kan eg be om? Eg har bronsje i Skal Vi Danse, sølv i Idol og plata mi har solgt til Gull. Igjen, eg e stolt av meg sjøl.

Eg har i allefall hatt ei fantastisk tid i Skal Vi Danse. Lært å kjenne så mange vakre, flotte menneske, fått utvikla meg på så mange plan, fått vere så mykje i bevegelse og hatt det sååå arti!! Men eg skal innrømme at det var deilig å vakne i dag tidlig og ikkje skulle gjere noke, ha fri! Det e lenge sida sist! :) No ser eg berre fram til neste fredag, til den store finalen! Måtte den beste vinne :)
No skal eg kose meg framover, lage masse musikk, tilbake til det egentlige livet! Det blir fint det.

Eg fekk ikkje takka noken på tv i går, så eg tenkte eg skulle gjere det her;
Takk til alle som har stemt på meg, til alle som har vore aktive her inne på bloggen. Det e viktig å vite at folk bryr seg og lika det ein gjer.
Så vil eg takke alle vennene mine og dei kjære heime, mamma, pappa, Tale, Are, Marcus! Eg e takknemlig for all støtte, det e så viktig at de e der.
Takk til tv2, for at dei atter ein gang har orka å jobbe med meg:) Alltid ein fryd, men blir nok lenge til neste gang :)
Og til sist- MIN KJÆRE TOM ERIK! Tusen takk for at du har lært meg så masse, takk for alt morsomt vi har gjort sammen. Glad i du.Kommentarer:
Postet av: meg

synd du gjekk ut..

18.nov.2006 @ 18:26:05
Postet av:

Takk til deg Tone!

18.nov.2006 @ 18:27:05
Postet av: moi

Hei Tone. Synd du gikk ut. Syns det er bra gjort å lære seg 10 selskapsdanser =)
Nå har du vel kanskje litt ekstra tid til å svare på bloggene. Jeg lurte på hvor du har kjøpt capsen din? (den hvite, med flagget på) den var utrolig kul. klem

18.nov.2006 @ 18:36:48
Postet av: hilsen en annen jente

Du er en flott jente tone.
Og dere har lagt et utrolig show hele tiden.

18.nov.2006 @ 18:37:14
Postet av: Stine

Hei Tone!

Tusen takk for masse flott underholdning - dere var ett nydelig par sammen du og Tom Erik.

Kommer dere til å holde kontakten tror du?

Lykke til videre!

PS: Hva er adressen til mobilbloggen din og Tom Eriks?

18.nov.2006 @ 18:47:08
Postet av: Beate

Hei Tone!! Kjipt å tenke på hvor tilfeldig det kan være, tenk om latindansene var forrige fredag og standardansene nå, da er sjansen for at dere ville vært i finalen ganske så sikker. Uansett det har vært helt fantastisk å følge dere i høst, nydelige dansepartnere, trist at det er over. Skal vi danse blir ikke det samme uten dere. Ønske deg alt godt med du skal gjøre videre.

18.nov.2006 @ 18:59:15
Postet av: Joar

Kjempefint at du tar dette som du gjør. Du er ei god jordnær jente som har vært med på noe vi andre ikke er i nærheten av å skjønne så det er mye følelser og spenninger med i bildet og å være sammen med andre , ikke minst Tom-Erik så lenge og så nært der dere har trent masse og hatt det gøy.Ble trist nå uten dere men det er fint å se at du tar dette bra .Så får vi jo se deg neste fredag :)Vi får se masse til deg fremover med plate og masse annet også, håper jeg. Og at du og Tom-Erik vil holde kontakten er veldig fint å høre.

18.nov.2006 @ 19:13:40
Postet av: S

Kjære Tone!

Du imponerer! Ikke bare på scenen, men også her inne. Du skriver rett fra "levra". Jeg skjønner godt hvorfor du lot noen tårer falle, det er jo en helt naturlig reaksjon. Selv om du var forbredt, kan du aldri være nok forbredt, så at du viser ekte følelser gjør vel ingen verdens ting;) Kos deg med plata, det er viktig at den blir bra;)

Tusen takk for alt du har gjort. Har fakrisk fått mer og mer sansen for deg:) Ikke det at jeg ikke har likt deg før. Men det har faktisk gått opp for meg at du er like gammel som meg, og i denne alderen er jo alt veldig "kaos" (gjør ditt, gjør datt...osv) Hvordan har det egentlig gått med videregående? Har du fått fullført de tre åra på Sogndal vgs?

Hilsen S:)

18.nov.2006 @ 19:43:54
Postet av: Karoline!

Du er så utrolig flink å skrive, og holdt på å si støtte fansen når vi støtter deg! Du er fantastisk flink i både synging og dansing du!

Hadde ventet meg deg og Kristian i finalen, men det gikk som det gikk!
Me e stolt av deg^^ :D

18.nov.2006 @ 20:24:54
Postet av: jan erik

du er så utrolig søt tone. bra dansa å. har stemt på deg masse. 200 gikk med til å stemme på deg. men det angrer jeg ikke på.

18.nov.2006 @ 21:49:06
Postet av: Katrine

TONE: Du viste alle på skal vi danse sendinga at du ikke er selvgod (med andre ord, var lei deg fordi du ikke fikk være med de du er glad i så ofte mer) MEN som du vet, det blir fremstilt helt annerledes i media! Og de personene som har skrevet, leser og tror på det, er det synd i! De vil bare ha noe å hakke på.. Tone, du er ei ekte jente, og andre kan mene hva de pokker vil! Stå på! Tenk heller på vi som har skjønt den bra personen du er! Klem

18.nov.2006 @ 22:05:04
URL: http://myspace.com/valle1986
Postet av: isabella

Jeg må bare kaste meg på de andre og si at det var flott du viste følelser, at du ikke er så tøff som man kan få inntrykk av mange ganger.
Og ikke bry deg om dritt som enkelte har kastet både her og der, du er jo bare 18 år og jeg synes du har taklet kjendisstatusen din utmerket med tanke på det.
Nyt det at du kan bo bra i oslo og gjøree det du vil, alvoret kommer tidsnok.
Det er fint du beholder den nydelige dialekten din og ikke blir en oslo-berte som legger om til finere språk. Sognamaolet er flott.
Og det er du også.
Masse lykke til videre Tone!

18.nov.2006 @ 22:43:52
Postet av: jane

Til ståle (idiot) over.

Hvordan kan du si noe slikt? Har du sett programmet og sett hvor nydelig tone har danset standarddanser hele veien? Og har du sett i bloggen hva en proffdanser som Tom-Arild sier om hennes prestasjoner forrige fredag?
Så din kommentar kan umulig gjelde dansingen ihvertfall! Og andre ting har ingen ting her å gjøre!
De har laget DET showet hver gang, laget liv og glede for alle oss seere.
Jeg er skikkelig beundrer av hennes innsats til tross for at jeg selv stemmer på kristian.

18.nov.2006 @ 23:03:51
Postet av:

Tone, nyt den siste uken med tom-erik og gjør maks ut av det. Det er så koselig at dere har blitt så nære venner og hvor kjedelig ville det ikke vært for ham i oslo uten å ha deg å henge sammen med nesten døgnet rundt? Klart dere utvikler et nært vennskap på den måten.
Kos dere mens dere kan!

18.nov.2006 @ 23:09:07
Postet av: L

Hei, kjipt at noen må ut av dansen men slik er det bare.
Du og Tom Erik ser jo ut som det perfekte par, ser ut som det er mer enn vennskap da for å si det sånn.
Tror du det kan bli noe mer mellom dere?
Bare nysgjerrig jeg...

18.nov.2006 @ 23:19:53
Postet av:

håper nesten det blir noe jeg,for de er så fine sammen og ligner på hverandre også.men det er nok bare et fint vennskap.

18.nov.2006 @ 23:28:01
Postet av: signy

Tone, håper du er voksen nok til å drite i hva eventuellt misunnelige jenter kan få vrengt ut av seg enkelte steder.
Les de positive meldingen og avskriv de andre ved at det er synd på de som skriver dritt om andre. OK?

18.nov.2006 @ 23:29:50
Postet av:

Jeg har vel kanskje synes at tone har vært litt for eplekjekk og overfylt av selvtillit noen ganger men da hun ble så lei seg i går forsto jeg at hun nok ikke er så tøff som imaget hennes tilsier. Og da ble jeg liksom litt glad i henne :)
Men det kan vi kanskje heller skrive i hennes blogg og ikke i kristian sin, men jeg tror han liker henne, som de nok gjør alle sammen som ser andre sider enn vi andre. Men nå liker jeg tone bedre enn nogen gang ;)

18.nov.2006 @ 23:58:30

19.nov.2006 @ 00:05:44
Postet av: jan erik

hei tone. jeg er en gutt som er 178cm høy, brunt kort hår, blå øyne å har 43 i sko størrelse. har bursdag 8 dager før deg, og kjører snart volvo 240. liker å gjøre litt av hvert, å hører på all slags musikk. liker alt av mat å. liker å jobbe, har lærlingplass på noveas.www.noveas.no norsk verktøyindustri as, å er 2 året i lære dær. ellers er jeg en snill å grei gutt som savner en jente som deg å holde rundt. er født å oppvokst i østfold.bor ikke så veldig langt fra sverige, blir en del turer dit ja hehe. født samma året som deg. har jeg noe sjans på deg eller. må si april er en super måned å ha bursdag på, ikke sant.... ps du er norges vakreste jente. tro meg, det er ikke tull. ser fram til å høre mere vakkre toner fra deg framåver. msn`en min har du vel sett. kan du ikke kontakte meg tone, det blir mellom oss to kunn det. jeg tuller ikke som mange andre gjør, jeg mener det. bare elsker deg. husker så godt første gangen jeg så deg på tv. du sto å skulle synge,det glømmer jeg aldri tone. da tengte jeg å så pen ho var. å det samme tenker jeg i dag nesten 2 år etter.du var pen, men du blir jo penere å penere for hver gang jeg ser deg.

19.nov.2006 @ 00:25:52
Postet av: SVAR!!!!

skal du fortsette å lage daglig blogg till oss? fra det vanlige livet ditt????? SNELLA :)
svar meg da tone!! :D

19.nov.2006 @ 00:28:01
Postet av: Sigrid

MIN KJÆRE TOM ERIK!

Hadde det vært min kjæreste du hadde sagt skrevet dette til så ville jeg blitt dritforbanna!

19.nov.2006 @ 00:28:51
Postet av: MOBILBLOGG

Håper du vill fortsette å lage dagelig blogg med masse bilder og tekst til oss?? :)
Håper du gjør det tone!! :D

19.nov.2006 @ 00:33:38
Postet av: MOBILBLOGG

Håper du vill fortsette å lage dagelig blogg med masse bilder og tekst til oss?? :)
Håper du gjør det tone!! :D

19.nov.2006 @ 00:33:38
Postet av:

Håper du fortsetter å skrive her inne også den siste uken til finalen er over.

19.nov.2006 @ 01:00:54
Postet av: Kristine

Heia Tone!
Må bare føye meg inn i rekken her,- synd at du røyk ut! Er kjempe imponert over prestasjonen din i Skal vi danse:) kjempe bra!
Og lykke til med nye prosjekter! :D gleder meg. Yeah :P Virker som en knall jente! Stå på ;)
klem mOi

19.nov.2006 @ 01:20:20
Postet av: unn therese

tipper tone og tom er ute og "feirer" deres tid sammen.. derfor har hun nok ikke tid til å svare.. blogg videre tone!! få hør mer om deg og tom :) morsomt

19.nov.2006 @ 02:25:17
Postet av:

Tone og Tom-Erik er i Bergen hvor han skal delta i NM i morgen. Og flyet måtte nødlande! Men gikk greit heldigvis ;)

19.nov.2006 @ 03:16:08
Postet av: Theres

Synd du gikk ut Tone! Men, uansett jeg syns du har vært veldig flink jeg:) Gleder meg til den nye platen din kommer:) klem Theres

19.nov.2006 @ 09:48:42
Postet av: Jente16

Hei Tone! Var trist at du røk ut! Men kunne du fortsette å skrive blogg? Fordi det er koselig å lese litt,vettu! hehe.. Lykke til videre med plate osv! Ha en utrolig fin helg! klem

19.nov.2006 @ 12:04:49
Postet av: MINIMO

vet du hva? jeg synes det å gråte er en helt normal reakson når man går ut av skal vi danse, hun roede-dama gråt, mostue gråt og du gråt..det betyr selvfølgelig ikke at du ble sjokkert, skuffa og overraska da det ble du som måtte ut!!jeg tror egentlig ikke at noen av de gjenværende deltagerne gikk rundt å trodde at de var best og at det ville blitt en skam om de ikke ble med videre.. hey, jeg gråt jo når du gikk ut;) det er bare en naturlig reaksjnon på at man er ute av dansen og dansebobla!! ville bare gi deg min støtte på dette her:) lykke til med musikken!!

19.nov.2006 @ 12:38:49
Postet av: tone-fan

Veldig synd dere røk ut Tone, men lite å få gjort med det nå...
Syns nesten det verste er at vi ikke skal få se deg og Tom Erik sammen mer, dere er så utrolig søte, og ser så forelska ut. Helt sikkert at dere ikke er kjærester, bare litt...? Hadde håpa på at det skulle gå den veien jeg! Lykke til videre begge to, uansett :)

19.nov.2006 @ 14:49:45
Postet av: Silje

Må bare sei at eg beundrar deg Tone. Ikkje bare er du ein fantastisk sanger, men nå har du også blidd ein kjempe flink danser (: go Tone sei eg berre. Og te alle som måtte meine at du e ein dårle tapar; eg tykka du va ein Utrule go tapar eg, og den siste dansen va minst 1000 gonger beire enn den fyste.
Takk for god underhaldning på fredags kvellane Tone, du har faktisk vorre grunnen te at eg har drøya alle planane mine te etter du har dansa på fredagane dei siste par vekene..

Lykke til viare me musikken og dansen Tone!! (:

19.nov.2006 @ 15:07:00
Postet av: jan erik

håper at du skriver her i bloggen om ditt normale liv å. gleder meg til du skriver her tone. ha en fantastisk uke.

19.nov.2006 @ 15:41:07
Postet av: Babyblue

Siste dansen...sånn er livet;win some loose some. Mener dette var riktig, men skjønner skuffelsen! Husk, dette er jo en konkurranse-livet går videre uten tone i skal vi danse;)cheer up:D

19.nov.2006 @ 19:25:39
Postet av: beundrerinne

Hei tone,jeg så at tommy kjempet mot gråten han også og kristian var meget alvorlig.Så det var trist for mange på fredag.
Nå er dere ikke der for å lage show lenger for det har dere jammen gjort!

19.nov.2006 @ 20:35:30
Postet av: Oppgitt

Jeg skriver min kjære kamerat
Hadde du blitt forbanna på typen da???

19.nov.2006 @ 20:38:34
Postet av:

Hei tone, du danset ikke noen standarddaner når du først så NM da?
Da hadde du sikkert vunnet!

19.nov.2006 @ 22:31:28
Postet av: Joar

Ingen tvil om at Tone og Tom-Erik har blir svært gode venner når de har deltatt sammen i SVD. Det skal jo også bare mangle når de har vært så mye sammen på bare noen uker. Tone ønsker å vise hvor mye han betyr for henne og skjønner ikke hvorfor noen klarer å reagere negativt på det.For enkelte er det visst samme hva Tone gjør så reageres det med negativitet.

Gleder meg til å se de svare på nettprat.

19.nov.2006 @ 22:34:38
Postet av: jan erik

tone jeg savner deg allerede nå. kan ikke leve uten deg. ikke noe mere skal vi danse med deg. klarer ikke å la være å tenke på deg.hører den VAKKRE stemmen din inne i hodet mitt..........

19.nov.2006 @ 23:02:59
Postet av:

Du kan være veldig stolt av innsatsen dere har gjort og det er mye mulig tv2 mister mange seere nå når de som lagde så mye show er ute...

19.nov.2006 @ 23:50:54
Postet av:

håper dere blir sammen jeg tone, det er jo naturlig at slikt skjer. det skjer både unge og voksne selv om den ene eller begge i utgangspunktet er opptatt. sånn er jo livet bare.
dere passer så godt sammen og ligner hverandre både i utseende og væremåte.

20.nov.2006 @ 03:29:47
Postet av: Line

Synd dere røk ut! Kunne nettopp se deg på god morgen Norge, og lurer veldig på hvor du har kjøpt den kjempetøffe skinnjakka du hadde på deg??

20.nov.2006 @ 09:28:11
Postet av: Espen

hei. du, har prøvdå få tak i deg lenge.ville bare spør om du ville være med å se en film i dag eller!?!

20.nov.2006 @ 09:42:38
Postet av: larry

det sto på tv2-siden at dere var sjokkerte over å bli stemt ut.
Dere var vel ikke sjokkerte over å bli stemt ut nå? Susann og Kristian var jo mye bedre enn deg.
Du kom langt med sjarmen din, men til syvende og sist e det dansen som gjelde.

20.nov.2006 @ 13:58:24
Postet av: Tone Damli Aaberge

Hei Larry.
Var ikkje eit sånt sjokk. Vi var veldig forberedt på å gå ut, men ein klara liksom aldri være forberedt på kordan reaksjonen blir. Syns det var heilt rett at Kristian og Susann gikk videre. Ingen sure miner her i gården. Eg har kost meg, prøvd sån godt eg har kunna å danse, har funka til ein viss grad i allefall.

20.nov.2006 @ 15:43:46
Postet av: Tone Damli Aaberge

Hei Line :)
Det er ein Tiger jakke. Companys.

20.nov.2006 @ 15:44:52
Postet av: Tone Damli Aaberge

Hei Line :)
Det er ein Tiger jakke. Companys.

20.nov.2006 @ 15:44:52
Postet av: jan erik

skriv til meg da tone.SNILLE deg.......

20.nov.2006 @ 16:34:26
Postet av: Filla

Hei Tone..ingen romatikk i sikte med Tom Erik? ;)

20.nov.2006 @ 17:03:27
Postet av: Tone Damli Aaberge

Jan Erik: hei på dei! :)

20.nov.2006 @ 17:18:04
Postet av: jan erik

endelig har jeg fått svar av deg.yessss..

20.nov.2006 @ 17:37:21
Postet av: jan erik

hei på deg å tone. har du hatt en bra dag eller.

20.nov.2006 @ 17:43:50
Postet av: Tonefan nr.1;D

Hei Tone! Kjempe synd du gikk ut av skal vi danse! Stå på videre;P Jeg sendte deg akkurat en melding på myspace, så lurte jeg på om du kunne stikke innom der å svare snart? :)

20.nov.2006 @ 19:18:48
Postet av: kerry

hei. skal de utstemte danserne danse i finalen? gjorde de det sist gang

20.nov.2006 @ 20:05:10
Postet av: Line

Er det hos Companys i Bogstadveien du har kjøpt jakken?

20.nov.2006 @ 20:33:19
Postet av: jan erik

kan du ikke legge ut noen bilder av deg selv da tone. du er jo så søt så.bare må se.

20.nov.2006 @ 20:48:20
Postet av: Joar

Leste svarene dere ga på nettprat og det er fint at du skal fortsette med podcast :)

20.nov.2006 @ 21:23:56
Postet av:

Håper de skal danse alle sammen - vet om noen som ikke skal se på dette nå når du er ute tone. Men jeg ser for jeg heier på kristian, hihi.
Men godt jobba tone, dere lagde alltid slikt SHOW!

20.nov.2006 @ 21:40:29
Postet av: Martine

Hei Tone!!

Jeg syns det var kjempedumt at dere gikk ut. For meg så det ur som pasoen var bedre enn 33 poeng, men hva vet vel jeg. Dumt at jiven ble slitt surrete, men det så ut som du hadde det gøy og det er det viktigste!! Skal du fortsette å danse? Jeg syns uansett du var kjempeflink, og hvert fall forrige gang med quickstep!

Lykke til videre, men sang og ny plate!!

20.nov.2006 @ 22:00:22
Postet av: Martine

Hei Tone!

Kjemesynd at dere gikk ut på fredag. Jeg har stemt masse på dere, men dessverre gikk var det ikke nok. Jeg syns pasoen var bedre enn 33 poeng, men hva vet vel jeg. Jiven var også bra i begynnelsen, men den ble litt surrete på slutten og det var dumt.
Skal du fortsette å danse? Selv om Tom Erik drar tilbake til Bergen.

Lykke til videre, med sang og ny plate! Den skal jeg kjøpe, for du er driit flink til å synge!

20.nov.2006 @ 22:08:20
Postet av: jan erik

er inne på den siden her hver dag jeg, å det kommer jeg til å fortsette med for altid. du har gitt meg 9 uker med fantastiske danser å intense øyeblikk foran tv`N. eller hva sier du tone.

20.nov.2006 @ 22:46:36
Postet av: jan erik

får ikke nokk av deg tone.bare elsker deg.... begynner vel å lure på meg vel. har alt hva folk kan ønske seg du. nydelig sangstemme, gør flink til å danse, å ikke minst utseende ditt.

20.nov.2006 @ 23:03:50
Postet av:

Hvordan gikk det med Tom Erik i NM forresten?

20.nov.2006 @ 23:35:32
Postet av:

Tom Erik var ikke med i NM... Han og Tone kom opp der, men han danset ikke...

20.nov.2006 @ 23:41:30
Postet av: Joar

Finnes det noe bilder av de to da de var på NM i dansing?

20.nov.2006 @ 23:56:05
Postet av: Tone og Tom-Erik-fan

Så de ut som et kjærestepar eller?

21.nov.2006 @ 00:09:06
Postet av:

Har ikke sett noe annet enn at flyet måtte nødlande og de var ombord.

21.nov.2006 @ 01:51:00
Postet av:

Og hvis de så ut som et kjærstepar er vel det bare hyggelig? Verden er full av folk som finner hverandre.

21.nov.2006 @ 01:52:13
Postet av: tanja sørensen

han du fortelle meg hvor jeg kan få tak i den pelscapsen du hadde på under dansetrening. Min datter ønsker seg veldig sånn og hun er en kjempefan av deg. Kjempebra jobbet forresten. Håper du kan svare meg

21.nov.2006 @ 09:31:52
Postet av: Thea

Toooone

21.nov.2006 @ 16:36:48
Postet av: Joar

På nettsvar så spurte en om hvor hun hadde kjøpt den hvite capsen hun brukte på treningene og da svarte Tone at det var på Come as You Are.Kanksje det er den.

21.nov.2006 @ 17:03:02
Postet av: jan erik

hørte på p3 i dag, var reklame med tone , å ho skulle trøkke den fine latin rompa si opp i ansiktet på alle som ikke hørte på p3 sa ho. hehe. gjør det på meg tone.

21.nov.2006 @ 17:22:58
Postet av: Caroline

Hei Tone!
Selv om jeg er fan av Kristian, må jeg bare få si gratulerer med en flott 3.plass:) Synes du danset utrolig bra på standard-dansene:) Flink på latin også, men veldig bra på standard:)
Lurer på en ting: Hva synes du om Alexandra egentlig? Som danser med Kristian? Er dere gode venner? Jeg digger henne:)

21.nov.2006 @ 17:39:26
Postet av: Selvbruningskrem

kjære tone, trist at du ikke kom til finalen, hadde håpet å se deg og kristian i siste del :( men men 3 plass er flott.
lurte på hvilken selvbruning du bruker, du har en fantastisk farge på parketten. :) klem

21.nov.2006 @ 18:41:38
Postet av: Thea

Toone!

21.nov.2006 @ 21:04:24
Postet av: S

Til Selvbruningskrem:
Tone har tidligere sagt at hun bruker Dior selvbruningskrem;)

22.nov.2006 @ 22:31:40
Postet av:

Nei de såg ikke ut som et kjærestepar ;) Men de såg ut som gode venner... Skrev autografer gjorde de også. Jeg tror kanskje det var litt på grunn av lillebroren til Tom-Erik at de var der, for han danset.

24.nov.2006 @ 16:39:40
Postet av: Ida

hei tone kan du vær så snill og svare her:kan du snart spille i bergen gi meg en lyd på idapida96@hotmail.com

26.nov.2006 @ 15:34:28

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
november 2006
ma ti on to fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
    hitsimg