Russe- Tone!

Enda ein sending e veldig nær. Type 12 tima til vi skal møte opp. Sånn 23.desember følelse igjen, klara ikkje vente på pinnekjøttet og drit spent på pakkane. Spennande. Eg sitte i sofaen min no, har vore ein bra herle kveld med Prion Break, Heia Tufte og ikkje minst ha eg no sett 4 episoda av Sex & The City. Heilt fantastik! Ein føle seg godt når ein ser på det. Type sånn, ja- vær deg sjøl følelse, og det e gudd. Har forresten pjåta i meg ein heil pose med bacon-chips, litt tortilla og ein heil gjeng med Kick's! Kjenne eg e litt kvalm. Fått nok søtt no. Dessuten klara eg ikkje sove med så mykje søtt i kroppen. Blir lys vaken. Men med litt Paul Simon på øyra, skal eg nok klare å sovne snart. Må det, for morgodagen kreve sitt. Fekk spørsmål her om eg noken gang har vurdert å trekke med fra skal vi danse. Svare der e nok nei, sjøl om eg e små-sliten. Har ein først blitt med på noke sånt, må ein berre gi alt, tenke positivt og vere glad for det som skjer. So sånn e det. I dag har eg kjøpt meg litt nye kle og sånn. Eg og Tom Erik var på ein liten handletur. Kosle det. Ein mann kjørte på bilen til Tom idag, berre sånn litt, ei stripe liksom, men Tom blei veldig sint. Tom e veldig glad i bilen sin. Men han roa seg kjapt ned igjen. Apropo bil og sånn. Eg fekk enda ein bot i dag. Den her gangen på 700, veldig unødvendig. Tom hadde parkert bilen min, han dekka to felt, pluss at det var Hobby & Kunst sin parkeringsplass, så dei var ikkje blie. Men det e greit :) Kan ikkje la sånne ting gjere kvardagen kjip, litt kron ekje alt. I morgo kjemme Tora heim fra syden, eg gler meg t å sjå ho att. Lenge sida no- og eg savna ho mykje. Eg skreiv sist at eg hadde "russeveke", og det e slitsomt. I går så kyssa eg tre sånne soldata på kjaken (dei utafor kongen sitt slott), russeknute liksom. Laga mine eigne russeknuta- og det e arti. Bjørn Einar spruta tryne mitt fult med ketchup i går òg (sjå www.toneaaberge.no, der e det bilde!) , det var ein russeknute. La meg sjå, kå meir ha eg gjort. Jo. Eller nei, det kan eg ikkje sei. De får berre undre. Forresten så såg eg ei rar jente på gata i dag. Ho gikk og masjerte på gata, akkurat som soldaten på slottet. Sånn skikkelig, så stoppa ho opp som ein soldat. Det var drit morsomt. Lo kanskje i tre minutt. Tre gode minutt var det! Forresten så knuste Sogndal Manglerud Star i går, det va SOOO godt!! Vi trengte den seieren. Heilt nydelig. Eg hadde konsert i går òg, i Ski. Ein heilt fantastisk opplevelse. Masse folk og god stemning. Sånn "vil-ikkje-gå-av-scena" følelse. Dei va so søte i Ski. Vil tilbake dit ein gang. Også spelta vi Felicia. Ein ny sang. Eg elska den!! Skulle rydda rommet mitt eg no, det blir berre meir og meir rotete. Skjønna ikkje det :P Håpa mamma snart kjemme på besøk. Og så ønske eg meg virkelig eit klesskap. Hmm. Tja, han Paul ha klart å gjort meg litt trøtt, men berre litt. Så eg trur eg skal gi senga ein sjanse no. Føle det e eit lurt trekk. Gler meg til sending :) Spent på om eg klara å mestre Slowfox. HEPP.

Kommentarer:
Postet av: Lene Johansen

:D Konserten i Ski var råbra! :) Og den nye sangen var helt NYDELIG!

13.okt.2006 @ 08:23:58
URL: http://www.lenejohansen.net
Postet av: Lisa

Tulle- Tone da vettu =P Haaah!! =)Du är så jævla snygg!!;) Koooom t bergen igjen og la oss feste!! Du om Tom kan jo cruise over fjellet i mini'en hans.. :) Hadde vært tipp topp!!

13.okt.2006 @ 10:51:19
Postet av: Lisa

Forresten, kor masse peng skylder du de fuckings parkeringsfolka no då?? Tror det har blitt en del tusen, eller hur ? ;)
Tone.. du bestod teoriprøven med sjarm!!:) hehe!

13.okt.2006 @ 10:52:24
Postet av: Oslo Morra

En liten hilsen fra det store utland. Får ikke sett deg danse i kveld, men vil selvsagt ønske dere LYKKE TIL!

Ps: Klesskap fikser Oslo Morra! He he

13.okt.2006 @ 11:00:45
Postet av: Hannemor=)

Må si jeg misunner deg Tone. Du har en fantastisk stemme(grein når du sang "singbird" i Idol), Du er skikkelig pen(naturlig pen),Du kan leve av musikken og nå får du lære og danse! Og sist men ikke minst, du får lære av Tom-Erik! Han er jo den kjekkeste go'klompen noensinne! seriøst! Kunne ønske det var meg som fikk være så pen i hans armer!

Dere dansa kjempe bra i dag! Sinnsykt pene sammen er dere!

Lykke til med russe tia! Neste år er det min tur=)

13.okt.2006 @ 21:17:12
Postet av: Martine <3

Hei Tone! =)
Du er dritflink, spesielt i kveld på slowfox'en!! Den var best! Dere fortjente å finne (dommerpoeng!). De andre deltakerne i Skal vi danse har langt ut masse bilder, og det savner jeg hos deg og Tom-Erik

13.okt.2006 @ 22:55:11
Postet av: Martine <3

Opps....jeg sendte kommentaren før jeg var ferdig. Det jeg skulle si var at jeg savnet bilder hos dere. Tom-Erik skrev han skulle legge ut bilder, men det har ikke kommet enda... venter spent jeg!

13.okt.2006 @ 23:00:46
Postet av: Thomas

Hei Tone

Du er verdens nydeligste skapning. Ingen over eller ved siden. Jeg blir helt mo i knærne av å se på deg og lytte til den vakre stemen din. Du danset helt fantastisk i dag og fortjente å få mest stemmer av dommerene. Jeg heier på deg og håper du vinner heile skiten :o)

Kjempeklem fra en hemmelig beundrer

13.okt.2006 @ 23:33:39
Postet av: Joar

Fantastisk nydelig dansing og du er bare utrolig vakker . Helt strålende!

14.okt.2006 @ 00:20:08
Postet av: Hilsen fra Bergen

HeiHei!!
Dette var flott "veitdu" danset kjempebra, men det ved hjelp av en knallbra læremester Tom-Erik. Lykke til videre, stå på.

14.okt.2006 @ 09:41:56
Postet av: Kaja

Ja, må si dere var flink i går. Ser dere er på flørter'n hele tida, og nå som det er slutt mellom Ann-Therese og Tom, så er det vel bare til å kjøre på?? Eller??
Vi tvseerer ser blikkene dere sender hverandre, måten dere "tøøøyser" på, all flørtingen lyser gjennom. Kjempe søtt!! =) Håper d blir dere to!! Og Tone, så på kommentarer du tidligere hadde skrevet. Ett eller annet om at du fikk inntrykk av at bergensjenter HATER deg; ABSOLUTT IKKE!! We digg YA U knoooow.. Luvv Ya!!

14.okt.2006 @ 10:16:18
Postet av: Joachim

Hei Tone! Du er så utrolig nydelig :) Du må komme på besøk i Åsane en gang og bli med på byn i Bergen! :)

14.okt.2006 @ 12:16:24
Postet av:

hehe godt jobbet tone:) flotte greier, uansett gi janteloven et spark bak..det skylder du oss jenter:) lykke til videre tone, hilsen venninnenegjeng fra bergen:)

14.okt.2006 @ 16:15:06
Postet av: ronny tv

hei!!!!!!!!!!!11
syns du er rå å danse,og eg lurte på om vi kunne møtast ein gong,kjeme i frå hopland,ein liten plass i stryn kommune

14.okt.2006 @ 20:15:28
Postet av:

Det er ikke slutt mellom de kaja, hvor får du det fra???????

14.okt.2006 @ 20:23:19
Postet av:

el a te te is
lattis lattis lattis

15.okt.2006 @ 04:03:11
URL: http://www.lattis.com
Postet av: Kaja

Tror helst d e veeeldig slutt.. !!

15.okt.2006 @ 13:32:29
Postet av:

Vet du at det e slutt Kaja? E du heelt sikker?

15.okt.2006 @ 17:24:11
Postet av: kanskje det bare er

ønsketenking, stakkars hun som er igjen der i bergen ...

15.okt.2006 @ 21:31:43
Postet av: Thorbjørg Katharina

Hei, Tone! Lykke til! Du er kjempeflink!

15.okt.2006 @ 21:47:36
URL: http://www.jorunstiansen.com
Postet av: Thomas

Hei Tone
Ikke bry deg om alle de som er misunnelige. Du har en flott stemme og ett nydelig utseende. Jeg tror du er like nydelig på innsiden også. Rett og slett en fantastisk person. Ønsker deg lykke til videre i dansekonkuransen og din artistverden. Når kommer foresten neste plate??? Begynner å bli litt sulteforet skjønner du..he he.

Stor klem fra en 25 år gammel gutt som drømmer om deg.

15.okt.2006 @ 22:51:05
Postet av: Thomas

Hei Tone
Ikke bry deg om alle de som er misunnelige. Du har en flott stemme og ett nydelig utseende. Jeg tror du er like nydelig på innsiden også. Rett og slett en fantastisk person. Ønsker deg lykke til videre i dansekonkuransen og din artistverden. Når kommer foresten neste plate??? Begynner å bli litt sulteforet skjønner du..he he.

Stor klem fra en 25 år gammel gutt som drømmer om deg.

15.okt.2006 @ 22:51:59
Postet av: Kaja (datter til Ingar)

Hei Tone, ville bare skrive at du har laget deg en kjempefin blogg, og håper du vinner skal vi danse. Masse lykke til videre, både med sang og dans, du er så flink:) Utrolig koselig å prate med er du også!
Klem fra Kaja.

15.okt.2006 @ 22:52:39
Postet av: Hemmelig

Viss du leser dette Tone så vil jeg si: Før jeg leste nettbloggen din så jeg på deg som en av alle de kjendisene som bare må ha oppmerksomhet og som må se bra ut hele tiden, men nå har jeg skiftet litt mening. Jeg oppfatter deg nå som en normal 18-åring med en stor interesse for musikk. Jeg leste svarene dine på nettpraten og. Mange hetser deg, og jeg har ikke vært et unntak. Nå har jeg skiftet litt mening. Du er en god danser, og selvfølgelig har du en flott stemme, selv om jeg foretrekker punk fremfor pop. Grunnen til jeg skriver dette er for å vise hvordan en slik blogg eller nettprat kan forandre meningen om en person. Media kan ødelegge noen, og da er det fint at kjendisen selv lager en egen dagbok som forteller litt mer nøyaktig hvordan ting har seg. Jeg holder en knapp på deg og Tom Erik, sammen med Kristian og Alexandra. Denne kommentaren kan vel snart ikke bli lengre. Men men. Stå på. Kult at du skriver dialekt. Hehe. Den må beholdes. Jeg er ingen fan av musikken din eller deg som artist, kan høres litt frekt ut men er ikke ment slik, men du virker helt ok etter hva jeg nå har lest;)

15.okt.2006 @ 23:14:23
Postet av: Hilsen fra Bergen

Hei Tone!!
Du var jammen "suuuperflink" på fredag, danset den flotte slow foxen. Lytt videre på Tom Erik, så når dere langt.
Bruk hoftene og kjør på, vi heier på dere.... Lev deg inn i Samba verden.

16.okt.2006 @ 08:40:22
Postet av: meg<3

Hei!
TONE RULER VERDEN RUNDT!
Tone, du er den peneste dama jeg vet om, bortsett fra Eva Longoria da.. Men..åhh..Digger deg! ja. Du får bare stå på videre. Heier på deg i "skal vi danse" Ødegård-fyren er også veldig kjekk da:).Men holder en finger på deg. STAO NO PAO (heier på sogndal jeg også)

16.okt.2006 @ 18:31:49
Postet av: japp japp

Skjønner ikke dette med "russeveke"...? Har ikke du bare halve førsteklasse, da??

16.okt.2006 @ 20:58:45
Postet av: Leser du kommentarene Tone?

Fint hvis du gir et lite hint i bloggen din om du leser, slik at det ikke er så bortkastet for folk som skriver. Trenger ikke svare, for det er vel noen usakelige kommentarer også. Men fint om vi vet at du og de andre leser gjennom.

17.okt.2006 @ 00:35:04
Postet av: Nina

jeg trodde at du sluttet på skolen for musikken???

17.okt.2006 @ 14:17:23
Postet av: Andre

Heisann!
At ikke du lager din egen russekro, Buzz- kro f. eks;)!
Jeg er med jeg;)

18.okt.2006 @ 17:42:30
Postet av: oddny

hei tone . det er mye mi kan si om deg. likker deg som en danser

19.okt.2006 @ 15:49:04
Postet av: Mee

Hvilken buss er du på ?

20.okt.2006 @ 17:42:51
Postet av: hei:)

mi heia på deg her i sogndal!! stå på!!!du e kjempe flink..verkele inponert..klem frao ei jenta frao saogndal:)

27.okt.2006 @ 21:28:55
Postet av: charlotte

hei! du er kjempe flink jeg har stemt hver gang på deg i idol og på skal vi danse du er så søt og fin jente jeg elsker deg kjempe mye kunne håpe jeg kunne synge inn en plate med deg i studio

04.nov.2006 @ 01:44:33

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
november 2006
ma ti on to fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
    hitsimg